Show Project InfoHide Project Info

Hotel Estheréa Amsterdam

Hotel Estheréa is een boutique hotel gevestigd aan de Singel in Amsterdam.

Client: Hotel Estheréa Amsterdam
Website: estherea.nl
Services: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7 & #8

Hotel Estheréa Amsterdam

Een boutique hotel gevestigd in Amsterdam op de Singel.

Hotel Estheréa is een boutique hotel gevestigd in Amsterdam op de Singel. Het bedrijf wordt al jaren gerund door de vrouwen in de familie. Deze krachtige vrouwelijkheid en de uitgesproken Estheréa stijl (kleurrijke expressieve prints, luxe stoffen, hout, veel bloemen en een historisch karakteristiek grachtenpand) vormen de basis van het concept, ontwerp, website en social media.

De Conceptenbank heeft deze elementen verwerkt in een concept voor ontwerp, rebranding, fotografie en social media. Het feeërieke karakter van het behang en styling elementen van dieren is teruggebracht in de huisstijl. Het team heeft elk een grafisch patroon of dier naar aanleiding van zijn of haar karakter. De kleur roze karakteriseert de sterke vrouwen. De fotografie en styling worden uitgevoerd door een team die het unieke Estheréa gevoel vertelt in beeld.

De Conceptenbank ontwerpt en geeft invulling aan social media en storytelling. Ook heeft de Conceptenbank het concept voor de website bedacht en vervolgens een volledig uniek ontwerp ontwikkeld. De website is gebouwd door BeCurious.

Ga naar website
Client: Hotel Estheréa Amsterdam
Website: estherea.nl
Services: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7 & #8

Moodwall

Huisstijl

We ontwierpen een breed ontwikkelde huisstijl voor dit excentrieke hotel in Amsterdam. Van gepersonaliseerde visitekaartjes tot waterflesjes, slippers, badjassen en een eigen productlijn. We dachten mee over de vorm van uitingen, het ontwerp, de productie en verzorgde de fotografie.

Website & webshop

De Conceptenbank heeft het concept voor de website bedacht en vervolgens een volledig uniek ontwerp ontwikkeld. De website is gebouwd door BeCurious. Naast de basis website van het hotel is er een webshop ontwikkeld.

Fotografie / Content creatie

Jaarlijkse vinden meerdere fotoshoots plaats. Mede omdat het hotel vaak veranderd, verbouwd, schuift en ontwikkeld. Maar ook omdat elk seizoen andere fotografie en content vraagt. Naast algemene fotografie van kamers de algemene ruimtes zorgen we door het jaar heen voor fotoshoots waar andere content wordt geschoten. Zo brengen we de eigenaresse in beeld, die het verhaal vertelt over Amsterdam en het hotel, de beleving van het hotel.

Social media

Met veel liefde en aandacht verzorgen we alle sociale kanalen van Hotel Estheréa Amsterdam. We geven onze volgers een blik achter de schermen, de hotspots van Amsterdam, seizoens gerelateerde tips, de sfeer van het hotel, praktische updates en nog véél meer. Een kleine selectie:

Reels

Meebewegen met de trends en de behoefte van de opdrachtgever, dat deden we afgelopen jaar. We schoten verschillende video’s van het hotel en deden zelf de edits. In en rondom Amsterdam, met de eigenaresse van het hotel, Esther. En natuurlijk de sprankelende kerstversiering!