Show Project InfoHide Project Info

Hotel Estheréa Amsterdam

Hotel Estheréa is een boutique hotel gevestigd aan de Singel in Amsterdam.

Client: Hotel Estheréa Amsterdam
Website: estherea.nl
Services: #1, #2, #3, #4, #5, #6 & #7

Hotel Estheréa Amsterdam

Een boutique hotel gevestigd in Amsterdam op de Singel.

Hotel Estheréa is een boutique hotel gevestigd in Amsterdam op de Singel. Het bedrijf wordt al jaren gerund door de vrouwen in de familie. Deze krachtige vrouwelijkheid en de uitgesproken Estheréa stijl (kleurrijke expressieve prints, luxe stoffen, hout, veel bloemen en een historisch karakteristiek grachtenpand) vormen de basis van het concept, ontwerp, website en social media.

De Conceptenbank heeft deze elementen verwerkt in een concept voor ontwerp, rebranding, fotografie en social media. Het feeërieke karakter van het behang en styling elementen van dieren is teruggebracht in de huisstijl. Het team heeft elk een grafisch patroon of dier naar aanleiding van zijn of haar karakter. De kleur roze karakteriseert de sterke vrouwen. De fotografie en styling worden uitgevoerd door een team die het unieke Estheréa gevoel vertelt in beeld.

De Conceptenbank ontwerpt en geeft invulling aan social media en storytelling. Ook heeft de Conceptenbank het concept voor de website bedacht en vervolgens een volledig uniek ontwerp ontwikkeld. De website is gebouwd door BeCurious.

Ga naar website
Client: Hotel Estheréa Amsterdam
Website: estherea.nl
Services: #1, #2, #3, #4, #5, #6 & #7

Moodwall

Huisstijl

Fotografie