Show Project InfoHide Project Info

De Dagvisser

Al sinds 1996 is restaurant de Dagvisser het visrestaurant in Den Haag. De Dagvisser is gevestigd in de Scheveningse vissershaven.

Client: Restaurant De Dagvisser
Services: #1, #2, #3, #5 & #6

De Dagvisser

Schevenings visrestaurant met echt Zeeuwse Roots.

De Dagvisser is een Schevenings visrestaurant met echt Zeeuwse Roots. De eigenaren Sjanet en Kees runnen al jaren De Dagvisser. De persoonlijke betrokkenheid, de verse vis van de visafslag, de haven, de zee, verse eerlijke producten waren en zijn nog steeds de ingrediënten voor ons concept, ontwerp & fotografie. Vier jaar geleden is de Dagvisser volledig verbouwd en daar hoorde een nieuwe website, fotografie, huisstijl en social media invulling bij.

Concept, ontwerp en fotografie vormen samen een mix van persoonlijkheid, eerlijkheid en stoere zeeman stijl. Meerdere stijlen vormen samen een herkenbaar Dagvisser handschrift. Fotografie van food heeft een duidelijke lijn met een tweeluik (verse rauwe vis en een gerecht met dezelfde achtergrond), de menukaart (Scheepsjournaal) is een restyling van de allereerste versie van de menukaart en de fotografie van “behind the scenes” en “up and running” hebben een stoer rauw randje en brengen de zee en de haven naar binnen.

Ga naar website
Client: Restaurant De Dagvisser
Services: #1, #2, #3, #5 & #6

Moodwall

Fotografie

Ontwerp & fotografie